10/07/2020

Otsi mind orbiidilt - Ritchie Walken /ml

https://www.ulmeajakiri.ee/?jutt-otsi-mind-orbiidilt


Peategelase esimene emotsioon on see, et tal on igav ja kõrini. Julge valik. Mõni teine autor kardaks ehk, et ehk kandub see emotsioon ka lugejale üle ja too juba läheneb jutule vastava emotsiooniga, aga mitte see autor.

Paistab, et jutt on selle kohta, et kosmoselaeva meeskonna koostamise suuri problemaatikaid on see, et sa topid hunniku inimesi suletud ruumi,  kust ei saa ära ja nad peavad nüüd omavahel kuidagi hakkama saama. Mis on päris tore temaatika, kvantbulbulaatorite kohta ilmselt keegi eriti pädevalt ei kirjuta, aga ma täitsa usun, et samas majas nõmedate korterikaaslastega elamise kogemus on päris mitmetel olemas ja selle kohta annab huvitavalt kirjutada küll.

Praegune lähenemisnurk on siis see, et sama laeva tiim peab olema seksuaalselt mittekombinantne - tiim valitud selline, et  inimestel ei tekiks tahtmist omavahel kebo teha, sest see tekitaks liiga palju draamat. Draamat tundub praeguse situatsiooniga ka jõle palju olevat, kuna seksuaalne frustratsioon näikse kõiki hulluks ajavat, aga ju siis oleks alternatiiv hullem.

Kogu laeva sisemus haiseb nagu tiineka tuba, kes on avastanud, et lisaks põie kortsulaskmisele saab selle tilbendava lihalohvi ka vinna ajada

Lihalohvi. Mmm. Ma mäletan, et kui Kender oma untitled 11 kirjutas, siis ta ütles, et ta tegeles siis veidi sõnaloomega genitaalpiirkonnas, et lugu veel vastikumaks ajada. Et tavalised fraasid antud temaatikas ei toonud seda  keha grotesksust veel piisavalt esile. Mul on tunne, et 'lihalohv' oli vist üks ta uutest sõnadest, aga võib-olla see lihtsalt kõlab niimoodi, nagu oleks sealt pärit.



Anyhow, mul on nüüd tunne, et seks kui selline oli viga ja me peaks inimkonnana sellest ASAP lahti saama. Edaspidi peaks kõige erootilisem tegevus, millega keegi kunagi tegeleb, olema ladinakeelsete verbide pööramine.


Vahepeal läheb lugu edasi, tundub, et see, et meeskond oli kiimas, ei olegi meie loo pealiin. Pealiin on hoopis selles, et laeva-AI tahab ka keppi. Milleks see pikk jutt kõigist nondest laevameeskondadest ja see mittekombinantse seksuaalsuse liin, jääb praegu segaseks.

“Tundub, et oled küll, su kostüüm ajab minulgi kondekad särisema.”


Amo, amas, amat, amamus...


Jah, üks ta fantaa… see tähendab, simulatsioon, oli sisaldanud põkkumist kahe laevaga korraga. Ja seda simulatsiooni oli ta päris mitu korda läbi mänginud. 

Okei, see läheb isegi naljakaks. Ma kartsin juba, et siin on mingid seksikad antropomorfsed AI-d, kes pilves oma kvantbulbulaatoreid üksteise vastu hõõruvad.  Aga see, et laevade seks ongi omavahel põkkumine ja kütusevooliku torpeedoavasse panemine, on täitsa naljakas. Ma hindan tunnelisse siseneva rongi serveerimist erootikana märgatavalt rohkem kui abitut genitaalide kirjeldust.



See on päris lõbus.

Ja veidi aja pärast toimub see klassikaline mecha-anime kaks-robotit-kombineeruvad üheks motiiv, mille peale ma isegi täitsa valjult naersin.
"Tsugumori!

Nuigurumi Z!

Tsugu!

Nui Z!
Üheskoos me oleme:

SUGUNUI Z”



Nüüd tuli veel meelde selline kuulus subreddit. https://www.reddit.com/r/dragonsfuckingcars/



Pööre  lõpus on  creepy tho. Nagu, ma saan aru, et huumor ja et 'inimene ühtib laevamudeliga' on koomiline element. Aga asenda laev-AI inimesest alluvaga ja vaata, mis mulje jätab see, kui ülemus ütleb, et karistusena peab alluv hakkama temaga seksima. Ja siis seda serveeritakse erootilisena. Nagu, you could have made it consensual. Aga praegu on rõve lihtsalt.


Amo, amas, amat...


5/10

Maskiga Laksija





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar