16/07/2021

Ussisugu - Kaidi Kangur, Leila Liivak /kv

 https://www.ulmeajakiri.ee/?jutt-ussisugu

Mitme autori jutud on huvitavad, sest kõik kirjutavad neid erinevalt ja siis võib lugeda ja mõelda, et kas üks kirjutas ühe lõigu ja teine järgmise; või et üks kirjutas jutu ja see oli nii halb, et tometaja kirjutas selle nii palju ümber, et oli kaasautori kohta väärt; või üks mõtles enamiku juttu ja teine pani kirja või midagi hoopis kolmandat.

Jutt nukumeistrist, kelle naine suri kui kolmest pojast noorim oli alles väike. Huvitav, kas see on jõulujutt, sest no nukumesiter ja värki. Aga milline mitte-psühhopaat kirjutab suvel jõulujutte? 

Ma päris hästi sellest aru ei saanud, pean ütlema. Mingi müstiline uss, inimesest nukuks ja vastupidi muutumine, mida peab rohkem aimama, kui aru saama, müstiline ilus piff, haige vanainimene...

Täiesti okeilt kirjutatud samas. Nagu ise ka vanaks jäänud, ei jaksa selle kuumaga väga kurjasti öelda asjade kohta. Või siis meie Suur Missioon on õnnestunud ja tänu sellele blogile siin on Reaktori standardid natukene tõusnud. Jep, see viimane tundub usutavam. Ütelgem hurraa, lehvitagem sobilikke lippe ja tähistagem, risti- ja muu rahvas!

Ma panen hindeks üks nõrk kuus, sest ma ikka nõnda helde olemisega.

6/10

Kapten Viriseja

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar