12/12/2022

Kohtumised raamatupoes - Maarja Kruusmets /ml

 https://www.ulmeajakiri.ee/?jutt-kohtumised-raamatupoes


Oh, see oli isegi päris armas. Selline natuke lastejutt. Minategelane kohtab raamatupoes Väikest Printsi ja Pipi Pikksukka ja seda ei serveerita kui midagi eriskummalist, vaid nagu seda, mis raamatupoes ikka juhtub. No ja metafoorilises mõttes ju ongi nii. Aga päris metafoor see nüüd ka ei ole, sest et jutustaja ajab kogemata raamatupoes päris inimese raamatutegelasega sassi, sihukene meet cute, neil tuleb deit. (kuigi tunnistan, et enda luristamisest rääkimine tundub küll lantimisel üks kontraproduktiivsemaid asju olevat, aga noh, ju on siis jutustajal selleteemaline fetiš) 

See seksika mehega kohtumine on mu jaoks kuidagi selline loo nõrgem osa. Kas inimesed tõesti kutsuvad üksteist välja pärast umbes kaht lauset? Inimesi on muidugi igasuguseid, nii et võib-olla juhtub ka nii. Minu enda jaoks tundus kummaline, aga no kes teab. 

Alguses tundus, et too David on ka raamatutegelane, üritasin välja mõtelda, misukesest raamatust ta pärit on, aga vist ei ole, või siis on mingist raamatust, mida ma lugenud ei ole. Natuke oli kujutluspilt millestkist taolisest:


5/10

Maskiga Laksija






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar