07/10/2019

Jutt: Droonid Taavet Kase /kv

https://www.ulmeajakiri.ee/?jutt-droonid

Intro:
Phone bad.

***

Mingi rikka isaga loodrid tegid firma, mis toob drooniga veini koju ning hoolimata sellest, et delivery firmad on olemas, ei lähe nad pankrotti. See on nagunii kõige ulmelisem osa jutus.

Okei, ei, ei ole. Ulmelisem on see, et hoolimata sellest, et äpp jooksis lõpusekunditel enne kümmet paarisaja kasutaja peale kokku ning kohaletoomine võttis kuni neljani öösel, ei läinud nad pankrotti.

Esimene naine, keda jutus mainitakse, on kunstrindadega ja armukesest sekretär. Ma tõesti ei tea, kas see peaks naljakas olema.

Maivõi. Nüüd peateglane((?) keegi pole selle jutu sees oluline olnud, vähimalgi määral) droonioperaator otsustab droone häkkida, sest, et... põhjused, aga kuna ta ise programmeerida ei oska, siis ta leiab tumeveebist robottolmuimejatele mõeldud programmijupikese, mis on mõeldud nende liikumise optimeerimiseks. Ja siis ta... pani selle drooni sisse? Kuidagi? Ja "pika pusimise" peale õnnestus tal teha nii, et drooni kaamera jäi ööseks sisse?

TA HÄKKIS DROONI KAAMERA ÖÖSEKS SISSE JÄÄMA ROBOTTOLMUIMEJA LIIKUMISE OPTIMEERIMISE PIRAATPROGRAMMIGA

Nagu, kui sa ei tea, mis vahe on programmeerimisel ja maagial, siis sa võid seda kellegi käest küsida. Siis sa ei kirjuta täielikku idiootsust äkki.

... ja no siis muutus droon muidugi eneseteadlikuks jne, aga no sellega ma lepin palju rohkem kui eelmainituga. Ja no muidugi oli droon kuri, sest kuri AI on teada tuntud meem.

Okei, ja siis see kõik oli hoopis simulatsioon?
Go fuck yourself, see ei ole twist, see on laiskus.

Edaspidi saavad kõik jutud, mis lõppevad simulatsiooni-twistiga minu poolt 0 punkti.

Mõttetu asi jällegi. Tegelased olid vaevu mingid pabernukud, hea kui kaks dimensiooni oli juba. Mitte miski ei olnud loogiline. Lõpus, kus oleks kurjade droonide hord saanud midagi põnevat ette võtta, tuli välja, et see kõik on mängult üldse nagunii. Mõttetu.

2/10

Kapten Viriseja

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar