25/08/2022

Vabaduse hind - Tim Hornet /ml

 https://www.ulmeajakiri.ee/?jutt-vabaduse-hind


Niisiis.

Lühike lugu.

Printsess teeb tornis teadust, teda tuleb lohe käest 'päästma' prints. Jõle tüütu. Prints aga ei tea, et tegelikult ongi printsess lohe ise - muutub võlujoogiga loheks, et saada rahus oma asjadega tegeleda.


Tegelikult oli vahva laast, tundus, et täitsa normaalselt teostatud. Sellega on paraku see häda, et mulle on jäänud internetist silma viimasel ajal samal teemal olevad ideed - esiteks, printsess on lohega mestis, et tülikaid printse eemale ajada, teiseks, see asi on printsessi, lohe ja võib-olla ka printsi omavaheline fetiš, kolmandaks, printsessile lihtsalt meeldivad escape-roomid ja lohele neid disainida jne jne. Seekord siis selline lahendus, et printsess ongi lohe. 

Sellist konkreetset selle teema arendust ma polegi näinud samas. Iseenesest ju vahva. Pada kuningriigi prints on ka tore.

(Äi kurat, olen vist küll näinud, keegi mainis kusagil kuninglikku verd naissoost dragonborn paladini, kes mängib kõiki kolme rolli ja on vahel pidanud informatsioonisulu tõttu iseennast iseenda käest päästma minema. Aga see oli siiski natuke teisiti, peale selle too oli ainult idee mainimine. TH on sellest loo valmis kirjutanud.)


Selle kirjeldamine, kuidas printsess katset teeb, meeldis mulle ka. Siin oli konkreetsust, pudeli vahaga sulgemist jne.

Täitsa korralik laast.

No paneme nt 

6.5/10

Maskiga Laksija



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar